Adres: Kammenstraat 85-87
2000 Antwerpen
Sint Andries
Toon op kaart

Think Twice

Het slechtste in de mens komt naar boven in deze winkel. Er is hier een overkill aan vintage, maar toch willen we altijd alleen maar hetzelfde. Wanneer de koopjesjagers in deze winkel worden losgelaten, worden ze wild en buitengewoon irritant op jacht naar hun prooi (en met wat een snelheid er wordt gepast en gekocht: out of control), want niemand wil naar huis met derdehandskleding.

Ik maakte het enkele dagen geleden mee. Een fleurig meisje had een trui met daarop een turtle gevonden. De coolste turtle met een blauwe band om zijn hoofd. Mijn turtle. Maar het fleurige meisje ging er vrolijk met mijn prooi vandoor. Bij de kassa kreeg ik nog een sprankeltje hoop omdat ze haar geld was vergeten, maar ook bij de Think Twice kan je de gedragen kleding achter laten hangen. Daar ging mijn turtle. Ik was in alle staten. So you’d better think twice before you enter…

Tip: De Think Twice vintage store is niet één keer, maar twice te vinden in het Antwerpse! Wij prefereren die in de Langenklarenstraat 21 (dan kan je daarna namelijk uitpuffen bij Coffeelabs), maar in de Kammenstraat kom je toch ook goed aan je trekken. En zijn je remmen kapot, er bestaat ook nog (twee keer) een family variant.

WAANZINNIGE SOLDEN: 11-12 jan alles max 3 euro, 14-15 jan alles max 2 euro, 16-17 jan alles max 1 euro, 18 jan nieuwe collectie! (nineties)