Take a Thai

Zeg nooit afhaalchinees tegen Takeathai! Hoewel ik me had voorgenomen nooit te eten of iets af te halen in een restaurant waar ze foto’s van hun gerechten op het raam hebben kleven, waagde ik bij Take A Thai toch de grote oversteek naar deze Fastfood On The Edge.

Ik werd namelijk getipt door enkele vrienden (en een DMMA-lezer) die razend enthousiast waren over deze snelle hap. Nu moet je weten: ik heb vaak de neiging om me te laten omringen door hoogopgeleide, intelligente jonge mannen om uiteindelijk genadeloos nooit te geloven wat ze zeggen. Voor één keer moet ik ze wel gelijk geven: Take a Thai is echt de moeite!

Er zijn oneindig veel keuzemogelijkheden en de übersympathieke uitbater helpt je graag bij je keuze. Alleen al voor die man zijn vrolijkheid zou je elke dag Thais willen bestellen (wie gebruikt er nog het woord ‘smullen’?!). Kortom: ik was al vertederd nog voor ik mijn gerechtjes in handen had. Slim marketingplan. Niet alleen de uitbater, maar ook de gerechten zijn absoluut de moeite. Je krijgt ze mee in zo’n bakje als bij de afhaalchinees, maar wat erin zit, is veel beter dan een hoop salmonellascheuten in een oliebad.

Ben je dus op zoek naar een snelle hap en ben je de frituur, de pizzeria of de chinees beu en heb je geen geld voor sushi? Haast je dan naar Take A Thai! Wat zeg ik? Je hoeft je helemaal niet te haasten. Je kan makkelijk bellen of zelfs sms’en en een kwartiertje later staat een heerlijk portie exotische liefde voor je klaar! Aanrader!

Tip: lunch kost €4,-.