Adres: Oude-Koornmarkt 69
2000 Antwerpen
Historisch Centrum
elke dag open tot 18u
Toon op kaart

Sussies en koffie

Sussies Vintage is hip! Maar ze wilden nog hipper zijn! Een koffiebar beginnen misschien? Maar ja, een dertiende koffiebar in een dozijn openen was echt geen optie in Antwerpen. Dan zou het beginnen lijken op een plaag en plagen zijn zo jaren 1400! Dan maar brainstormen over iets origineler. En ja hoor, een buitengewoon geniaal persoon kwam op het idee om een koffiebar in te planten in de vintagewinkel zelf!

Het is de ideale manier om even te pauzeren tussen het bekijken van schreeuwerige truien door. En terwijl je geniet van een koffietje, kan je de vintage meubels testen. Ook theeliefhebbers komen hier aan hun trekken, want de speciale theesoorten zoals de ‘flower power’ komen he-le-maal vanuit Amsterdam. Mm kruiden uit Amsterdam…dat wordt weer een destructieve namiddag. Voordat de conservatievelingen onder ons beginnen te hyperventileren: geen zorgen, de koffie komt net zoals overal van die goeie ouwe Caffènation (hoe rijk zijn die inmiddels?)!

Nog pluspunten voor wie gierig is of wie er niet van houdt wanneer vrouwen praten zonder dat hen iets gevraagd wordt: je mag hier je eigen tweedehands boterhammetjes opeten én de paspoppen zijn het ideale gezelschap: de perfecte maten en héle goede luisteraars.

Tip: Gelukkig blijft Sussies niet in oma’s tijd hangen, want online kan je ook bij Sussie bestellen en Sussies’ zusje zit in Utrecht. Mocht je er geen genoeg van krijgen.