Starfish & Coffee

Poehoe, nog een koffiebar! Welke leukigheden of originaliteiten moeten we nu weer uit onze mouwen gaan schudden om hier iets over te vertellen. Ze hebben namelijk zoveel dingen gemeen: retro-interieur, vers gemalen koffie van hetzelfde merk, dezelfde menukaart, zelfs dezelfde ‘speciallekes’.

Begaan met enkel en alleen de ander (zo zijn we nu eenmaal), komt hier natuurlijk de vraag uit voort: hoe doen al die koffiebars dat dan? Hoe gaan zij de concurrentie aan? Welke leukigheden of originaliteiten schudden zij uit hun mouw (heerlijk, deze survival of the fittest) om de dans der uniformiteit te ontspringen?

Starfish & Coffee doet dat met taarten! In alle vormen, vullingen en variëteiten. Het is dan ook dé koffiebar voor ieder zoet bakkes. Het assortiment van zelfgemaakte taarten en gebak, is om je vingers bij af te likken. De enthousiaste, ubersympathieke uitbaatster is prettig gestoord (dat lijkt ook een wel een rode draad doorheen de koffiebartraditie in deze stad…), maar geeft je een warm gevoel van thuiskomen wanneer ze er even bij komt zitten om je bestelling op te nemen.

Starfish & Coffee: om gezellig b(l)ij te kletsen of in je eentje de krant te lezen bij een heerlijke koffie en 7 kilo taart! Ga zeker eens langs op de lazy Sunday tussen 13u en 18u.

P.S.: af en toe oppassen voor bakfietsen. They hurt!