Henri

Je denkt: “alweer zo’n typische all-in-one trendy shop!”, maar niets is minder waar. Voor het eerst sinds lang is er weer een nieuwe, vette conceptstore in ‘t Stad.

“Henri”, in de Volkstraat, is geen pretentieuze Valse-Hipster-Winkel, waar ze je om de drie minuten vragen of alles oké is (pun intended). Nee, dit is een stijlvolle conceptstore met gadgets, accessoires, kleren en meubilair. Werkelijk ALLES is hier te koop en werkelijk alles WIL je kopen.

Bovenal is deze stijlvolle conceptstore een mannenwinkel: hier hoef je als man niet binnen te komen en tussen alle rokjes, stringetjes en 13-in-een-dozijn vrouwenhemdjes te zoeken naar het verdomhoekje met de mannenspullen. Van chique mannenhemden en vette kostuums, tot houten strikjes en hippe zonnebrillen: they’ve got it all.

Neem dus zeker je vrouw, vriendin(nen) of faghags mee naar deze winkels. Voelen ze eens hoe het voelt: zoveel vette spullen, maar enkel op mannenmaat.

Vrouwen die te jaloers worden bij het zien van al dat schoons voor mannen (en mannelijk schoon), kunnen zich bezatten met de sterke dranken of de wijntjes die er te koop zijn. Hoewel, er zijn hier zoveel leuke spullen dat er voor iedereen wat wils is.

Absolute aanrader.