Adres: Statiestraat 67
2600 Antwerpen
Berchem
www.harrysboekenbak.be
Toon op kaart

Harry’s Boekenbak

Heeft de boekenworm in je zich vergrepen aan te dure spiksplinternieuwe boeken? Met als gevolg een rekening in het rood? Mijd je de bibliotheek omdat je alweer je pas kwijt bent? Maar is je leesvoer uit en zit je nu op je honger?

Dan moet je dringend langs bij Harry en zijn boekenbak. Je vindt er niet alleen Bompa Harry die achterin de winkel in zijn tuinstoel trillers zoals ‘The postman always rings twice’ leest, maar ook zo’n 5000 goed gesorteerde en in rubrieken onderverdeelde tweedehands boeken. In goede staat en voor een prikje! En eens uitgelezen koopt de Harry jouw boek voor een prikje van het prikje weer terug! Maar zelfs wie geen lezende eenzaat maar een gezelschapsdier is, komt hier aan zijn/ haar trekken, want Harry is praatgraag én heeft ook een grote keuze aan gezelschapspellen.

Hier moet gesnuffeld. Want bij Harry werd al heel wat ontdekt… Zoals ooit een onbedrukt boek met handgeschreven gedichten, probeersels, schrapsels, getypte brieven naar uitgeverijen en het begin van een complete roman. Dit boek uit 1961 bleek er één te zijn van de toen 17 jarige Herman de Coninck…

Tip: Doet stof je niezen? Vergeet dan vooral je zakdoek niet!

openingstijden:
maandag: 13-18u
dinsdag t/m zaterdag: 9.30-18u