Bakkerij Dellafaille

De slogan ‘komt voor de bakker’ is wat wij proberen te realiseren, iedereen tevreden stellen met de glimlach!” aldus de Dellafaille familie.

De lekkerste bakkerij zit misschien wel op ‘t Zuid, aan de Vlaamse Kaai. Of misschien, eigenlijk weten we het zeker. Voor deze familiebakkerij rijden wij met graagte een blokje om. Vanaf het moment dat je hier binnenstapt, voel je je een klein kind dat in de snoepwinkel iets mag uitzoeken. Stokbrood, notenbrood, zuurdesem, huisgemaakte confituur, zoete gebakjes voor bij de koffie… Als je de lekkernijen van Dellafaille proeft, weet je waar het woord ‘ovenheerlijk’ vandaan komt.

Heb je zin om stante pede een gebakje te verorberen? Dat kan. Er staan stoeltjes aan het raam waar je ‘s ochtends een ontbijtje kan nuttigen. Verse jus, koffietje, croissantje, krantje… Heerlijk om zo de dag te beginnen. Ken je die zeldzame geluksmomentjes? Door zo’n momentje kan je zittend aan het raam bij Dellafaille worden overvallen. Net als het kleine kind in de snoepwinkel, is het moeilijk hier niet alles te willen. Alvast veel succes gewenst.

Kijk op www.dellafaille.eu voor een voorproefje. Door de prachtige foto’s krijg je meteen zin.