Adres: Happaertstraat 25
2000 Antwerpen
Sint Andries
tel: +32 3 226 66 35
Toon op kaart

Het Huis Happaert

Zoek je een unieke locatie? Zo’n uberromantische plek waarover je leest in de bladen bij de kapper? Gevonden! In Het Huis Happaert moet je zijn.

Dit is geen (officiële) bed and breakfast, maar je kan het hele pand dat burgemeester Happaert ooit heeft laten bouwen, huren voor een weekend (van vrijdagavond tot zondagavond). Er zit wel een stevig prijskaartje aan van 2600 euro, maar daar krijg je een hoop vierkante meters en liefde voor terug.

Veertien man kan hier van de romantiek proeven in de zalige bedden (we hopen dat de muren geluidsdicht zijn, stel je voor dat jouw kamer aan die van je beruchte nonkel grenst…) en je kan hier gemakkelijk een receptie voor 100 man geven.

Het oude huis dateert uit 1520 (een deel is in originele staat gebleven) en heeft veel tierelantijntjes, een vergader/eetzaal, houten vloeren, ruime keuken voor de catering, plafondschilderingen, WIFI, zitplek met openhaard, bibliotheek,….je kan er zelfs een Pride & Prejudice wandeling maken in de tuin! Leuk als je toch toevallig gaat trouwen en je nog een onderkomen zoekt voor familie.

Maar het houdt niet op, want Het Huis Happaert heeft meer! Namelijk nog andere panden die worden gebruikt voor pop-up shops. Dus: Creatieven! Kunstenaars! Hyperkineten! Opgelet! Je kan nu GRATIS jouw werk tentoonstellen in één van de ruimtes tot maart (en misschien wel wat langer…). Maak je droom waar en neem contact op met de gezellige blonde Ellen: info@huishappaert.com.

Wij komen in ieder geval graag bij je langs.