Adres: Kammenstraat 66
2000 Antwerpen
Sint Andries
open: ma-za 11-19u
Toon op kaart

VIER

Als we door de Kammenstraat slenteren en de VIER zien, wensen we dat we een piemeltje hebben. Want wat hangt daar veel moois voor het andere geslacht. Oh la la. Nu hebben we wel een man in het rijtje der DMMA redacteuren die wild wordt wanneer hij alleen al testosteron ruikt, maar ‘man’ is een groot woord voor iemand die maat XS heeft en daarom heeft hij helaas in deze winkel niks te zoeken. Want VIER is enkel voor stoere mannen met grote maten en baardgroei enzo. Hip (en best prijzig) is het hier.

Hoewel dus niemand van onze redacteurs voldoet aan het VIER-profiel, toch wippen we af en toe binnen in de hoop een hipster tegen het blote lijf te lopen. We kijken dan stiekem in de kelder tussen de T-shirts size L en de schoenen maat 46 (je weet wat ze zeggen over mannen met grote maten) of er soms een hipster verstopt zit en beginnen luid over snowboarden, racefietsen en voetbal te praten in de hoop dat er één opduikt. Maar vaak blijft de hipster zitten waar hij zit en fantaseren we zelf erop los: wat-zou-er-allemaal-wel-niet-kunnen-gebeuren-in-het-pashokje…

Boven in de winkel werpen we altijd nog snel een blik op de gadgets, passen voor de gein een veel te grote pet “hihi” en lopen naar buiten met de hoop dat we hier toch ooit nog zullen scoren.