Adres: Brederodestraat 18
2018 Antwerpen
't Zuid
maandag gesloten
Toon op kaart

Turkse Megam Supermarkt

Als de sleur in je boodschapritueel komt, ga dan eens vreemd met de lekkere exotische Turkse supermarkt. We moeten je wel waarschuwen dat het niet bij die éne keer zal blijven. De Turkse supermarkt – met de nadruk op ‘super’ – heeft je namelijk veel te bieden wat je vaste, saaie grootwarenhuis je niet kan geven: lekkere olijven en feta, halloumi, turks brood, goed geschapen pepers,…mm hier kom je pas écht aan je trekken!

Daarbij komt nog dat het echt geen dure minnaar is. Lamsvlees, verse kruiden, fruit, noten en gedroogde vruchten koop je er allemaal voor een spotprijs! Bovendien hangt er een gewillig sfeertje: er is een beenhouwerij waarbij je met hijgende stem mag zeggen hoe groot je je vlees wil. En als je weinig tijd hebt, is de Turkse supermarkt ideaal voor een vluggertje: je hoeft nooit lang aan te schuiven aan de kassa, dus je bent binnen en buiten in een wip!

De conclusie voor de polygamen onder ons (de vrouw op de foto ziet er nogal verdacht uit…): sluip snel naar de beste Turkse supermarkt van Antwerpen: Megam Supermarkt. Als je echt verkocht bent, heb dan wel het respect om het te laten weten aan je grootwarenhuis door symbolisch je klantenkaart in twee gebroken terug te geven en te zeggen “dacht je nu echt dat dit voor altijd was?”.

(Als je iets zoekt dat meer in je buurt is, is de Driekoningenstraat the next best thing, tja, je mag ook niet té kieskeurig zijn voor overspel!)