Adres: Kammenstraat 89
2000 Antwerpen
Sint Andries
zondag gesloten
Toon op kaart

Sienna & Lois

Je had Sienna Boutique. Toen Little Sienna. En nu eten we beschuit met roze muisjes voor de kleine die net geboren is: Sienna & Lois. ‘Hello little Lois, welcome to shopwalhalla Antwerpen!’ Dat kleine meisjes snel groot worden is al bewezen, want Sienna & Lois is nog geen drie weken open en loopt als een tiet! De vrouw die de drie winkels binnen zeven jaar baarde, heet Su. Met twee vingers in de lucht zeggen wij: Respect. Dit zijn de vrouwen van tegenwoordig waar de feministen van toen alleen nog maar van durfden te dromen.

En hoewel we alle drie haar kids even leuk zouden willen vinden, is Lois toch echt our favorite. Ze heeft een beetje wat weg van Jutka & Riska en daar zijn we ook al zo dolletjes op. Bij Lois vind je leuke merken, leuke kleedjes, alles is hier leuk leuk leuk. Su heeft gezocht op kwaliteit (er hing een zwart jasje van mij die ik al duuzend keer gewassen heb en nog steeds zwart is) en het is voor haar een must dat de kleding betaalbaar is (gemiddeld onder de €100,-)! Wat willen we nog meer?

Misschien een hele mooie schoenenwinkel met hele mooie betaalbare schoenen? Sienna & Shoes? Het is maar een idee hoor Su. Mocht je eventueel nog tijd en energie over hebben…