Adres: Riemstraat 27
2000 Antwerpen
't zuid
gesloten op maandag
Toon op kaart

Rewind Ecodesign

Doe eens origineel en ga naar Rewind. Waar anders vind je een lectuurbak die is gemaakt van het vilt van een binnentennisbaan, een krijtbord van aardappelzetmeel, een fruitschaal van magazines of fotolijstjes van restafval? Hier dus.

Duurzaam shoppen is niet heel goedkoop, maar… Als je hier iets koopt, heb je ten eerste iets unieks! Ten tweede zitten er achter veel producten wereldverbeteraartjes verstopt! Zoals bij de kinderkleding ‘Mevrouwtje en Meneertje’. Per verkocht mutsje of rompertje, gaat er een euro naar het kinderkankerfonds. Dus jij blij > zij blij = iedereen blij.

Rewind is een winkel waar ecologie en esthetiek samenkomen, maken de oprichters duidelijk. Ze gaan op zoek naar ontwerpers die passen binnen hun recycable, low waste, low energy, rethink concept. De winkel zit vol mooie eco logische en minder logische producten. Dus een dikke proficiat, het concept werkt als een tiet. Doe eens origineel, haal bij Rewind een cadeau en je bent de bom op de verjaardag van je schoonfamilie.