Adres: Kloosterstraat 90
2000 Antwerpen
Sint Andries
Toon op kaart

Conceptstore YOUR

Leuke boeken en spullen en mooie merken als Sessun, Diesel, American vintage en zelfs Vivienne Westwood. Echt de moeite, alleen moet het personeel leren om enkel verkoper te zijn in de plaats van ober, gids of stalker.

Echt gebeurd: terwijl je rustig naar de kleren aan het kijken bent, komt een verkoper je lastigvallen met de vraag of je cava wil “of anders koffie???” alsof je drie handen hebt. Even later neem je een jas vast en krijg je het gevoel dat je per ongeluk in een museum bent binnengewandeld door de uitleg van de verkoper “dit model is gebaseerd op ruitersjasjes uit de jaren 1890, de achterkant is uitermate geschikt om mee te paardrijden…”. Je weet niet hoe je moet reageren, dus kijk je verder en even later duikt plots naast je nog een verkoper op, alsof het een exhibitionist is die uit het struikgewas springt “dit is echte kasjmier” je schrikt je rot.

Je hebt het gevoel dat je op enkele minuten tijd op café bent gegaan, naar het museum bent geweest en aangerand bent. Een grappige ervaring, maar dan had je toch liever gewoon rustig iets gekocht.