Over deze site

Het is heel simpel. Alle artikelen die op deze website staan, verdienen 5 sterren. Wij laten jou kennismaken met de lekkerste, verrassendste, rauwste en eigenzinnigste plekjes in Antwerpen.

Voor de toerist: skip de Meir en de Groenplaats en ontdek ’t Stad als een local. Voor de locals: herontdek ’t Stad als een toerist en ga eens naar een ander café of naar een andere buurt. Wie of wat je ook bent: gebruik doemijmaarantwerpen.com als jouw persoonlijke gids!

Deze website is uit enthousiasme geboren. Dat enthousiasme willen we graag delen met de bezoekers. Niet alleen door leuke tips te geven, maar ook door columns te schrijven met inspiratie uit de stad. En hoe zijn Antwerpenaren nu eigenlijk echt? Kom het te weten in de maandelijkse rubriek: de Antwerpenaar.

Staat jouw gouden tip er niet op? Laat het ons weten en wij gaan zo snel mogelijk voor je checken. Dat ‘zo snel mogelijk’ kan wel eventjes duren aangezien we alles in onze vrije tijd doen, maar we houden heel nauwkeurig een to-do-list bij.

Heel veel plezier en tot ziens in ’t Stad!

Emma Lesuis
info@doemijmaarantwerpen.com

 

Wil je op de hoogte blijven van doemijmaarantwerpen.com? Klik op de ‘vind ik leuk’ knop van Facebook en lees als eerste onze stukjes!

Berichten zijn gesloten.