Adres: dageraadplaats 1
2018 Antwerpen
Zurenborg
Toon op kaart

Uit eten op Dageraad/Draakplaats

In tegenstelling tot de lunches, is dineren op de Dageraadplaats of de Draakplaats relatief goedkoop. Voor gemiddeld €15,- heb je al een flinke maaltijd achter de kiezen. Je kan hier chique dineren, met je gympies en trainingsbroek aan of romantisch met je lief. Heb je geen lief, vind er dan een in ‘t Zeezicht.

Wij zetten de restaurants voor je op een rij:

Draakplaats
Wattman: Hier heb je de lekkere daghap. Veel en voor een oke prijs. Altijd veel volk en gezellig, je voelt je hier thuis.
Burgerij:
De betere burgers voor jou. Niks geen McDonalds maar kwalitatief goed vlees.
Moskou:
Het oogt wat chiquer, je kan hier zelfs met je kaart betalen(!). Veel zakenmensen, volwassen mensen die daten en de holebi’s van homocafé Den Draak next door. Heel goed te eten.
Vertigo:
Af en toe hebben ze hier live muziek, wat het donkere restaurant nog hipper maakt. Een fijne intieme sfeer en goed te eten.

Dageraadplaats
De Overvloed: Restaurant boven ‘t Zeezicht. Altijd druk, reserveren is aangeraden, maar wachten aan de toog is ook een goede optie. Leuk en gezellig.
Camping Campina: Heel lekker Vlaams eten. Leuke plek om naartoe te gaan met iemand die je lief vindt en waarmee je veel te bepraten hebt.