thuisafgehaald.be

Laten we ervan uitgaan dat je fris als een hoentje bent en je buikje bij tijde luider rammelt dan baby’s luidste rammelaar. Maar na een rush against de klok werkdag kan het keukengerei al meer dan eens tegensteken. En ja, in Antwerpen is dan wel voor elk mondje wat wils: fastfood of een zes gangen, inheems of uitheems… Maar het is economische crisis en dus is homecooking de nieuwe trend. 2013 is het walhalla voor hobbykoks. Maar wat als je geen Jamie Oliver bent?

Surf dan als de bliksem naar www.thuisafgehaald.be

Daar bieden overnaarstige thuiskoks verse maaltijden aan die niet meer in hun diepvries passen. En dit slechts voor de aankoopprijs van de ingrediënten. Het bespaart je niet alleen tijd maar ook afwas! En als je zelf iets hebt gekookt voor een date die niet is komen opdagen, zet het op de site! Misschien slinkt na verloop van tijd het aantal burn-outpatiënten en wie weet ook de afvalberg waar 20% van ons eten op terechtkomt.

(en niet vergeten dat eten mensen dichterbij brengt en liefde door de maag gaat…want wie weet wie daar een single portie komt halen?!)