Adres: Graaf-Van-Egmontstraat 5
2000 Antwerpen
't Zuid
Toon op kaart

Wasbar

Mijn dure designerkleren zomaar onbewaakt achterlaten in de wasserij? Geen sprake van! Daar een uur gaan zitten met mijn vingers draaien naast de wasmachine? Ik heb wel wat beters te doen! (NOT) Ondertussen rustig een boek lezen? Eum…boek…b…oe…k…het laatste boek dat ik in mijn handen had heb ik gebruikt om mijn private parts af te vegen door de afwezigheid van WC-papier. Nee, niet waar, de allerlaatste pagina’s heb ik letterlijk verslonden en gebruikt om mijn design meubels mee te beschermen tijdens een verhuis.

Was er maar een manier om naar de wasserette te gaan zonder tijd te verspillen of je dood te vervelen. Wel, die is er nu! De veelgeprezen Wasbar, die al een succes was in Gent en waarvan de bedenkers de prijs voor topstarter van het jaar hebben gewonnen, is eindelijk ook naar Antwerpen gekomen.

Zo’n verwennerij kan natuurlijk alleen maar op ‘t zuid plaatsvinden. Je kan er, terwijl je geliefde kleren een sopje krijgen, een nieuwe snit nemen of een pintje of slaatje verorberen in het stijlvolle interieur. Op die manier wordt de was doen een bijzaak, en zo hoort het! Alle wasmachines hebben trouwens een mannennaam, dus dit is je enige kans om eens te zeggen dat een man je kleren aan het wassen is. De droogkasten hebben dan weer een vrouwennaam, maar we begrijpen niet wat de link is van ‘vrouwen’ met ‘droog’…