Adres: Pacificatiestraat 49
2000 Antwerpen
't zuid
Toon op kaart

De Nieuwe Linde

De eigenaars van De Nieuwe Linde laten er geen doekjes om winde(n). In onze mailbox vonden we enthousiaste mailtjes van Lin en Dirk met maar 1 boodschap: ‘Waar blijven jullie?’

Inderdaad, waar bleven we. Dat vroegen wij ons ook al af toen we het café in deep south betraden. De Nieuwe Linde is de buurtkroeg waar de buren van de andere kant van de stad op af komen. Want het is er gezellig. De buurmannen en buurvrouwen zijn gezellig. De pintjes of ‘we bestellen gewoon een fles wijn’ maken het nog gezelliger. Is het te druk binnen, ga dan met je gezelligheid naar buiten. Want daar kan je onder de warme ‘kom hier maar roken’-lamp staan.

Zoals de Lindenaars zelf zeggen: ”Het blijft vooral een gezellige BABBELKROEG”. Dus babbel er op los met de creatievelingen die hier rondhangen of houd wijs je mond tijdens een van de optredens. We houden jullie op de hoogte van hun activiteiten, want iets zegt ons dat we die wel in onze mailbox zullen vinden. Wij wensen jullie alvast veel gezellige uurtjes toe!