Adres: Karel Oomsstraat 5
2018 Antwerpen
Berchem
ma-vr 08-18 za 10-16
Toon op kaart

Maona Living

Het was een van die uitzonderlijke zonnige dagen in maart toen wij ons in het Middelheim park begaven. Met blote beentjes, zonnebril en gelukzalige glimlach lagen we in het gras te genieten van het leven. Totdat we dorst kregen. En ook nog eens trek. Nu konden we wat gaan drinken bij de cafetaria in het park, maar we vonden ons wat te jong om tussen 70plussers te zitten.

Dus stapten we op de fiets en kwamen per toeval bij Maona terecht. Hoewel het grenst aan de doe-het-zelf Delhaize (waar wij veel komen), gingen we hier nooit naartoe. Het zonnetje scheen vol op het kleine terras. Binnen zag het er erg gezellig uit met zetels om in weg te zakken. Op het bord stond een overschot aan lekkernijen, met als specialiteit hun smoothies en juices (ook To Go!).

We genoten verder van het leven op het terras van Maona met een heerlijk koffietje op zijn italiaans, een smoothie en een sandwich. We waren omgeven door te gezonde mensen uit de sportschool ernaast, buurtbewoners en stuiterende tieners van de Kunsthumaniora tegenover de koffietent. Veel te hippe meisjes om jaloers op te zijn en veel te stoere jongens met lage broeken en gitaren enzo. Zelfs met de hormonen die langs je heen gieren, heerst er bij de living van Maona ultieme chillheid. Heerlijk tentje.

Wifi!