Adres: Mechelsesteenweg 16
2000 Antwerpen
Centrum
Wifi!
Toon op kaart

Caffènation

De echte koffieliefhebber in Antwerpen hoeven we natuurlijk niet te vertellen dat de Caffènation is verhuisd – jammer van de tuin, maar er is eindelijk genoeg plek! Voor zij die Antwerpen niet goed kennen en een keertje Antwerpen ‘doen’: Caffènation is een begrip. Door deze hippe koffiebar is het allemaal begonnen met de baristatrend in Antwerpen en daarbuiten. Een plek die je wel met al je vrienden zou willen delen.

Geen vrienden bij de hand, maar toch zin om te gaan? No worries, ga in je remy en vertel al je (facebook)vrienden tegelijk dat je in het raamkozijn zit.  Als je een beetje Antwerpenkenner in je vriendenlijstje hebt, zal die sowieso de ‘vind-ik-leuk’ knop aanvinken. En misschien zelfs reageren: ‘jaaaaa das echt een superchill tentje!!!!’. Waarop de zogenaamde goede vriend daaronder zal schrijven: ‘Huh sinds wanneer ben je in Antwerpen?’ Maar wij wachten op de reactie van de facebookkennis die jou om tips zal vragen en dan kan jij (nogmaals) de Caffènation aanraden en vervolgens onze website (smeken om vrienden is de nieuwste trend).

En terwijl de vind-ik-leuks binnenstromen en de facebookvrienden met de schrijfhaast van alledag meegaan, drink jij een heerlijke mokka chocolate. Je zit boven in het raam, in het zonnetje en terwijl je uitkijkt op het meest chaotische kruispunt van de stad, denk je: doe mij maar Antwerpen…

Tip: er is ook een terras waar je samen met de aromageur van je koffie, de uitlaatgassen van het verkeer kunt opsnuiven.