Doe mij maar een dansje

Dansen in Antwerpen. We moeten toegeven dat dat vaak kiezen is tussen cholera en de pest.

Als je van discotheken houdt is er een groot aanbod (café d’ Anvers, café local, noxx, club industria, eilandje,…). En anders kan je naar plekken waar de gemiddelde leeftijd iets lager ligt, maar we hebben nog nooit iemand horen klagen over een groen blaadje!

Scheld’apen is een fijne, gezellige plek met jeugdhuisallures (graffiti in de wc, meerdere biersoorten,…) en vaak vette hip-hop feestjes. Check voor optredens en kunstprojecten: www.scheldapen.be

Kavka is een zaal waar je soms bang bent dat opeens het avondlied van de scouts gaat worden gedraaid en je als enige niet mee kunt gaan in het enthousiasme. Maar wel een fijne ruimte (inclusief rookruimte die iets weg heeft van de koelruimte van de Colruyt, maar dan minder gezond) en vaak goede muziek. Hier wordt tenminste niemand agressief als je bier morst – want die scoutstypes waren toch al niet gewassen – en komen de dealers niet op je af als vliegen op een lijk.

Petrol Ergens op een industrieterrein in ‘t Zuid vind je de club met dance muziek op z’n Hollands of billen schuddend op z’n Jamaicaans. Doe maar normaal dan doe je al gek genoeg gaat hier niet op, want hier worden veel snoepjes gegeten. Goed om los te gaan en door het stukje fietsen kan je je nieuwe fietspartner eens beter leren kennen voordat je thuis bent.

We houden jullie via twitter op de hoogte van feestjes op andere locaties die de moeite zijn (bijvoorbeeld in de pekfabrik, de repetitieruimte van dEUS). Dus klik rechts op de Follow us button.