Adres: Grote-Markt 13
2000 Antwerpen
Historisch Centrum
vr: 12-17.45 za: 12-17
Toon op kaart

Last Minute Ticket Shop

Het is zes uur en Ronny heeft nog steeds niet teruggestuurd of hij komt eten. Ik doe zijn helft van het voorgerecht en het hoofdgerecht in twee diepvrieszakjes. Vooraleer ik ze in de overvolle diepvries prop, schrijf ik er zorgvuldig de datum op. 14/09/12, de dag dat Ronny mij liet zitten. Alleen de twee porties dessert eet ik wel volledig op om mijn knagende leegte te vullen.

Na enkele glazen wijn en enkele remmingen minder, stuur ik naar alle contacten in mijn gsm: “wie heeft er zin om iets te doen vanavond???”. Na een half uur heeft nog niemand geantwoord, dus trek ik mijn pyjama aan en besluit de film ‘He’s just not that into you‘ te kijken voor nog een reality check.

Half acht. Toch een reactie. Mark: “hey sletje, ik kom eraan”. Mark…Mark…wie was Mark ook alweer…NEE Mighty Mark, buitenwipper van de Noxx, hoe is die in mijn gsm terechtgekomen??? O ja, ik weet het alweer… Snel een activiteit zoeken waarbij we niet moeten praten: op naar de last minute ticket shop!

We bestellen kaartjes aan 50% korting. Zo ga ik mijn pyjamabroek toch niet scheuren aan deze avond, alhoewel, met Mark de buitenwipper weet je het nooit…