Adres: Bisschopstraat 8
2060 Antwerpen
Stationsbuurt
voor vrouwen én mannen!
Toon op kaart

Hammam Royal

Je fietst met heel veel haast naar die ene belangrijke afspraak. Als je net de hoek om bent, voel je je fietsband platter en platter worden. Je stapt af. Natuurlijk is hier geen tram of bus in de buurt en je telefoon geeft ‘no battery’ aan. Met je handen in de lucht schreeuw je: waarom ik, waarom ik? In de hoop dat een of andere God zal antwoorden. Het enige wat je hoort, is je band die leegloopt.

Dit is zo’n moment to let everything go en jezelf mee te nemen naar de Hammam Royal. Scrub alles er af. Of beter nog, laat alles eraf scrubben. Er bestaat geen betere ontspanning dan een Marokkaanse mama die je flink te grazen neemt. Wassen, stomen, scrubben, modderen, wassen, in de hammam royal is het niets anders dan volledige relaxatie. Wanneer je je handdoek om je heen slaat en terug de trap op loopt, voel je je herboren. Je ploft neer op de bank en een andere Marokkaanse mama biedt jou een (gratis) kopje thee aan, je krijgt niet eens de tijd om je druk te maken. Fiets­­­, welke fiets? Wat voor een massage zal ik krijgen, dat is aan de orde.

Wanneer je als een mak lammetje naar buiten loopt en je jouw fiets ziet, word je weer met beide benen op de grond gezet. Maar dan voel je aan je perzikenhuidje, doe je je oordopjes in en zet je je i-pod aan. Bob Marley zingt samen met zijn Wailers ‘Three little birds’ en je zingt met hem mee. ‘‘ cause every little thing is gonna be alright…’ En gelijk heeft ie.

Inkom, hele lichaam laten scrubben, olijfzeep, modder, scrubhandschoen en thee: €20,-
20 min. massage: €15,- ook nog: kapper, epileren, harsen, manicure etc…
whatever you need!

Aanrader!

openingstijden:
heren: maandag gesloten dinsdag-zondag: 19-23 uur, vrijdag: 21-24 uur
dames: maandag gesloten dinsdag-zondag: 10-19 uur, vrijdag: 10-21 uur