Adres: Meir 35
2000 Antwerpen
Centrum
Toon op kaart

HEMA worst

Tijdens de solden liep ik de Hema binnen, want ik had honger. Geen trek. Honger. In iets vets en energierijks zodat ik nog een aantal uur door kon shoppen. ‘Een halve rookworst met mosterd, alstublief,’ zei ik netjes. De bebrilde verkoper keek me aan en zei: ‘da hebben we hier nie, mevrouw.’ Ik zei: ‘Hoezo hebben jullie dat nie? Dit is toch de Hema?’ ‘Worst koopt u maar bij de slager om de hoek, mevrouw,’ zei ze terwijl ze haar bril recht zette.

Wablief?! Een Hema zonder worst?! Zijdegijzotgeworde?!

Dat is als een kip zonder kop, als de Fyra zonder problemen, als priesters zonder seks, als Europa met geld, als premier Di Rupo zonder strik, als Antwerpen zonder de slogan: ‘t Stad is van iedereen, als Japanners die zonder peaceteken op de foto gaan, als Wilders zonder haarverf, als hiep hiep zonder hoera, als Johnny zonder Marina, als je incontinente oma zonder luier, als een spaarvarken zonder gleuf, als….

Kortom: dat is niet mogelijk!

WIJ WILLEN DE HEMA WORST OOK IN BELGIE! Daarom beginnen we een protestgroep. Like onze Facebookpagina, als je worst lust, en zorg dat die sappige, geurige, grote Hema worst ook bij ons in de Hema verkocht wordt. En wie weet kunnen wij samen worsten binnenkort…

Check hier de Facebook page!