Adres: Desguinlei 94
2018 Antwerpen
Berchem
leeftijd: + 21
Toon op kaart

Magic

De club voor the rich and the famous en vooral voor zij die rich en famous willen zijn. Hier zijn de jongens glad en de meisjes nat.

Laat die oude spijkerbroek en gypmjes thuis, want voor de Magic moet je moeite doen, anders laat de doorbitch je niet door. En dat zou gênant zijn. Er staat meestal een lange rij met ladies and gentlemen die staan te trappelen om naar binnen te gaan. Niet zonder reden, want de muziek in de magische kelder is dancy en de aankleding en de mensen zijn fancy.

Wij werden op een avond meegelokt door Tom Barman. Hij vertelde ons dat er RnB was (…). We waren eigenlijk op een avondje Kavka gekleed, maar dat baatte niet, want bij de Magic hoefden we enkel de naam van Tom B te zeggen en we mochten de rij skippen (goede tip trouwens). Binnen waren we Tom kwijt aan de wannabe’s en verloren we onszelf ook aan de gratis flessen drank die rondslingerden. Van één of ander feestje van één of ander merk.

Om een uurtje of zes waren we klaar met zweten en besloten we naar huis te gaan. We fietsten de rij taxi’s voorbij, weg van de magie. Het was leuk, maar wat we echt niet vonden kunnen: je moet in de Magic betalen voor de wc. WABLIEF?

Tip: Looking for the real magic spot? Je kan een hotelkamer huren boven de Magic voor €89,-… en uitslapen tot 14uur… Genoeg tijd om de magic haar gang te laten gaan dus.

Check hun facebookpagina voor het aankomende feestje!