Adres: Lamorinierestraat 159
2018 Antwerpen
Berchem
wanneer? check agenda DMMA
Toon op kaart

Mimosa

In de Joodse buurt zit Mimosa verscholen. En Mimosa geeft af en toe een feestje. Dan gebeurt alles wat Jahweh verboden had en meer. Hier komt veel volk op af en zelfs de Joodse buurtbewoners kunnen de drang niet weerstaan. Het gevolg is dat we binnen de ‘ellebogen vermijden’-dans doen of per ongeluk tegen elkaar aan staan te rijen. Krijg je het te heet, ga dan naar buiten. Daar kan je rond het kampvuur het Scoutsgevoel weer ervaren: als one big family zit men op incestueuze wijze op elkaar. Wij hopen dat er ooit een Mimosaclub wordt opgericht en vragen ons af wat het lidmaatschap zou inhouden.

Het is knap als je je hier niet laat leiden door je driften en nuchter kan blijven. Frisdrank verkopen ze hier nauwelijks, dus dat helpt al. Toch volgden wij de vorige keer ons verstand -geen aanrader- en zagen alles: een bhloos meisje, behoorlijk door God gevormd, dat echt schaamteloos op het podium danste. Hoewel, als dat dansen was. Een schaamteloze orthodoxe jood die niet precies wist waar hij zijn handjes moest laten. Twee nog schaamtelozere mensen in een auto, die duidelijk meer dan eens naar Titanic hadden gekeken en Jack en Rose naspeelden.

Verder werd het terrein in zijn geheel goed gebruikt om een goede plasplek te vinden (uit gebrek aan wc’s) of om iets anders te doen (kan vrij geïnterpreteerd worden). Toen we een jongen op de grond zagen kruipen op zoek naar beestjes, baalden we dat we slechts toeschouwer waren in dit Mimosaspektakel. Dus de beste tip die we kunnen geven is: ga los op Mimosa feestjes, laat je leiden en feest je te pletter. En voor de Mimosaclub: Annelies stelt zich in ieder geval al kandidaat.